BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Win het nieuwe prentenboek Miauw van Annie MG Schmidt

miauw miauwkopie   Dat Annie M.G. Schmidt van poezen hield, kan niemand ontgaan. Ibbeltje en Minoes kunnen alleen geschreven zijn door iemand die liever kat dan dame zou willen zijn. En in Schmidts gedichten wemelt het ook van de poezen: de lapjeskat, de zeepoes, de kat van ome Willem en ga zo maar door. Fantastische versjes waarin katten het goede (en soms het minder goede) van poes en mens in zich verenigen. En wie kan de zwier van Schmidts zinnen en de sprankelende humor beter in beelden vatten dan kersverse Max Velthuijs-prijs winnaar Sylvia Weve? Een mooi groot poëzieprentenboek om je snorharen bij af te likken! B.R.U. mag enkele exemplaren van dit nieuwe prentenboek van  Annie MG Schmidt wegschenken via zijn website.  Wie ons kan vertellen welke nationaliteit Annie MG Schmidt heeft en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 september 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze Prentenboeken weg!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice