BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

De nieuwe strips van Standaard Uitgeverij

Lotta Maak kennis met Lotta, de grappigste, gekste en meest verstrooide meid uit stripland en ontmoet Yasmina, een vindingrijke foodie die houdt van groen en gezond eten. Terwijl deze meiden hun eerste avontuur beleven, viert Jommeke een groot feest voor zijn intussen 300 belevenissen! En ook de BFF’s halen alle toeters en bellen boven voor een te gek verrassingsfeest. De Kiekeboes trekken dan weer naar warmere oorden voor een heerlijk wijntje terwijl De Kampioenen, De Nachtwacht en Urbanus geteisterd worden door vogels, inbrekers en boze toverheksen. Benieuwd naar meer Lotta? Die houdt zielsveel van haar papa en haar zusje. Ook oma Toeps en Lotta’s beste vriendin, Bien, hebben een speciaal plekje in haar hart. Samen met deze vrolijke bende beleeft Lotta elke dag kleine en grote avonturen. Lotta is een meisje dat net ietsje anders in het leven staat dan andere meisjes. Ze is een beetje jongensachtig en soms ook wat onhandig, maar zijn we dat niet allemaal? Maak kennis met Lotta, een prettig gestoord rolmodel waarin elk kind zich zal herkennen. Lotta werd gemaakt door Marloes De Vries.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving