BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Expo in het KUNSTUUR wordt verlengd tot 31 januari 2021

Kunstuuur De tentoonstelling die was gepland tot eind september 2020, wordt nu verlengd wegens groot succes. Het KUNSTUUR toont in Mechelen in de Heilige Geestkapel op een unieke manier in exact 60 minuten tijd schilderijen van Valerius de Saedeleer, Gustave Van de Woestijne, Frits Van den Berghe, Gustave en Léon De Smet, Rik Wouters, Emile Claus, Jenny Montigny, Constant Permeke, James Ensor, Théo Van Rysselberghe, Albert Servaes, Anto Carte, Eugène Laermans, Prosper De Troyer en Oscar Verpoorten. Bij elk werk worden persoonlijke verhalen verteld door Tom Boonen, Gert Verhulst, Goedele Liekens, Bart Somers, Pascale Naessens, Stijn Coninx, Mark Uytterhoeven, Geert Noels, Bashir Abdi, Jozef De Kesel, Hans Bourlon, Kurt De Boodt, Kathie Vierstraete en Anneleen Van Speybroeck.   Jo De Meyere leest levensverhalen van de schilders. Fien Sabbe is gastvrouw. Regie: Frank van Laecke – Muziek: Dirk Brossé – Ontwerp en projectcoördinatie: King concept. Joost & Hans Bourlon: “We merken dagelijks dat er nog veel vraag is, van mensen die Het KUNSTUUR nog niet hebben kunnen bezoeken door de coronasluiting in het voorjaar, en natuurlijk ook wegens de beperking die we zelf hebben opgelegd aan het aantal bezoekers, zodat we elk bezoek extra coronaveilig kunnen houden.” U kunt reserveren voor een bezoek vanaf oktober 2020 tot en met januari 2021=> www.hetkunstuur.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving