BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

De Grote Sinterklaasshow van Studio100 gaat toch door

Sinterklaasshow De Grote Sinterklaasshow zal dit jaar alsnog doorgaan! Studio 100 gaat de show in een digitale versie brengen samen met Proximus en dit gratis voor iedereen. Op zondag 6 december om 11u00 is het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne het decor voor een spetterende show met alle Studio 100 helden. Er zijn optredens gepland van o.a. K3, Nachtwacht en Samson & Marie! Je kan de show bekijken via Pickx Live op tv en in de Proximus Pickx-app. Maar het geheel wordt ook gratis gestreamd via Pickx.be. Op die manier kunnen ook families zonder Proximus-abonnement gratis meegenieten. Op 6 december is het de verjaardag van de Sint en dat vieren we graag met de Studio 100 figuren. Dit jaar uitzonderlijk van thuis uit, maar daarom niet minder feestelijk. Het belooft ook deze keer weer een spetterende show te worden. Op de afspraak dit jaar zijn: Mega Mindy, Nachtwacht, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en de meisjes van K3! De Grote Sinterklaasshow @Home zondag 6 december om 11u te bekijken via: Pickx Live, kanaal 11, op tv en in de Proximus Pickx app of via Pickx.be Je hoeft géén klant te zijn van Proximus om de show via Pickx.be online te kunnen volgen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving

Ann Wauters maakt verrassend literair debuut

Een van de meest opmerkelijke Sinterklaasboeken werd dit jaar geschreven door … Ann Wauters. Europa’s beste basketbal speelster maakt daarmee een opvallend literair debuut. “Sinterklaas