BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Gemeente Kuurne bedankt monitoren jeugdbewegingen,speelpleinwerking en sportkampen met gratis optreden

Foto NSK
Foto NSK
Iets meer dan 100 jongeren hebben gisterenavond met volle teugen genoten van het gratis optreden van Han Solo op het speelplein in de Boomgaardstraat.  Het initiatief kwam van het gemeentebestuur van Kuurne die zo alle monitoren die zich de afgelopen vakantie hebben ingezet op de vele jeugdkampen, speelpleinwerking , sportkampen en andere jeugdinitiatieven wilde bedanken. Naast het gratis optreden van stand up comedian Han Solo was er ook een drankje voorzien voor iedereen.   Ook voor stand up comedian Han Solo was het alvast een leuk weerzien van zijn fans, gezien het een van zijn eerste optredens was na een lange periode van verplichte inactiviteit door corona.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws