BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Het hele leven : Bart Moeyaert op zijn best

Bart Moeyaert In 2003 verraste Bart Moeyaert met het veelbekroonde, in acht talen verschenen De Schepping. Waar dat verhaal eindigde, begon in 2010 Het Paradijs, het poëtische resultaat van een nieuwe samenwerking tussen Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble. De muziek van Joseph Haydn sloot feilloos aan bij de tekst. In 2015 voltooiden ze samen de Haydn-cyclus met De Hemel. De ScheppingHet Paradijs en De Hemel worden nu voor het eerst samengebracht in ‘Het hele leven’, geïllustreerd door Peter Van den Ende, die recent furore maakte met de graphic novel Zwerveling.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving