BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Mythisch cols : over legendarische beklimmingen

Magische cols Dit prachtige salontafelboek (224 pagina’s!) van auteur Frederik Backelandt bundelt de mythische cols die in de rubriek ‘De Bergen’ van het fietsmagazine Grinta! verschenen, uitgebreid met schitterend beeldmateriaal en nieuwe verhalen. Geniet van de Tourmalet, de Stelvio en de Galibier zoals je ze nog nooit eerder zag. De zwaarste beklimmingen zijn de mooiste ervaringen en dit boek laat je elk stukje mee beleven, of je er nu zelf op uittrekt of gewoon in gedachten mee en danseuse fietst. Het boek werd uitgegeven bij Lannoo. Komen aan bod :

Alpe d’Huez Alto de El Angliru Col d’Aubisque Col du Ballon d’Alsace                 Col de la Bonette Monte Carpegna Cormet de Roselend Col de la Croix de Fer Colle Fauniera Passo Fedaia Col du Galibier Passo Gardena Passo Gavia Passo Giau Sankt Gotthard Pass                  Grimselpass Col de l’Iseran Col d’Izoard Lagos de Covadonga Col du Lautaret Col de Peyresourde Pla d’Adet Passo Pordoi Col du Portet Sa Calobra Passo dello Stelvio Timmelsjoch Col du Tourmalet Tre Cime di Lavaredo Mont Ventoux
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport