BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Verken de allermooiste wielerhotspots van Europa

Cycling Hotspots In Cycling hotspots ontdek je 12 wielerlocaties die je als sportieve fietser absoluut moet proberen. Kies je voor Mallorca, het eiland waar wielrenners in het voorjaar massaal naartoe trekken om in gunstige weersomstandigheden trainingskilometers te maken, of eerder voor Le Bourg-d’Oisans in de Franse Alpen, de perfecte uitvalsbasis om grote Alpencols zoals Croix de Fer, Galibier en Alpe d’Huez te beklimmen? Blijf je dichtbij huis in Oudenaarde of wil je liever de hippe fietshubs Girona of Cesenatico verkennen? Met dit boek van Frederik Backelandt ben je gewapend om de meest unieke wielerplekken van Europa te gaan ontdekken. Frederik Backelandt begon als sportjournalist bij Het Nieuwsblad en leidt nu als uitgever Grinta! Publicaties, dat onder andere het fietsmagazine Grinta! en wielerblad Cycling uitgeeft. Eind 2020 publiceerde Frederik de bestseller ‘Mythische cols’. Niet alleen op papier etaleert hij zijn kennis over de wielersport; hij koerst ook zelf. Zo won hij verschillende keren het wereldkampioenschap wielrennen voor journalisten en is hij verslingerd aan fietsen in de bergen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 maart 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport

Leer denken als een winnaar

Coach jezelf met dé methode die gebruikt wordt door topsporters! In  De Ultieme Overwinning leert topsportpsychologe Ellen Schouppe jou hoe het ontwikkelen van attitudes als leiderschap,

Mythisch cols : over legendarische beklimmingen

Dit prachtige salontafelboek (224 pagina’s!) van auteur Frederik Backelandt bundelt de mythische cols die in de rubriek ‘De Bergen’ van het fietsmagazine Grinta! verschenen, uitgebreid met schitterend