BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Leer denken als een winnaar

Overwinning Coach jezelf met dé methode die gebruikt wordt door topsporters! In  De Ultieme Overwinning leert topsportpsychologe Ellen Schouppe jou hoe het ontwikkelen van attitudes als leiderschap, energiemanagement en mentale veerkracht een hefboom vormt voor je talenten. Het is een inspirerend boek voor iedereen die topprestaties wil neerzetten in de sportwereld of op de werkvloer. Neem je persoonlijke ontwikkeling in eigen handen, laat je inspireren door toppres-teerders en bereik zo je eigen doelen als professional in je vakgebied, als sporter, als ondernemer maar bovenal als persoon. Dit boek combineert een uniek en praktisch ontwikkelingsplan van 7 attitudes met getuigenissen van 40 toppresteerders uit de sportwereld. Onder andere Vincent Kompany,  Elodie Ouédraogo, Kevin Borlée en Vincent Vanasch vertellen hoe dit plan dé kickstarter is voor een topversie van jezelf.

De ultieme overwinning
Ellen Schouppe en Tara Kuklis
€ 24,99 – 208 pagina’s – Verschijnt 20 april 2021
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving