BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

O Belgisch Voetbal, hoogtepunten en sterke verhalen uit het Belgische voetbal

O Belgisch Voetbal! Op 2 september 1920 behaalde België de gouden medaille in het voetbal op de Olympische Spelen. Plaats van handeling: Antwerpen, het Olympisch Stadion van Beerschot. Exact honderd jaar later, aan de vooravond van wat het EK 2020 had moeten zijn, staan de Belgen weer op de eerste plaats in de wereldranking. Tijd voor een samenvatting van 100 jaar voetbalgenot. In dit boek neemt auteur Raf Willems je mee langs de meest legendarische verhalen uit een eeuw Belgisch voetbal in binnen- en buitenland. Je leest niet alleen over de gestage bloei van de Rode Duivels tot de beste ploeg ter wereld, maar ook over de gloriemomenten uit de Belgische competitie en de vele successen van Belgische spelers en clubs op het Europese toneel. Met onvergetelijke anekdotes en prachtige foto’s is dit de ultieme bekroning van 100 jaar topvoetbal. Het boek verscheen bij Uitgeverij Lannoo.

Raf Willems (1960) is auteur van boeken over voetbal met een knipoog naar geschiedenis en samenleving.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport

Leer denken als een winnaar

Coach jezelf met dé methode die gebruikt wordt door topsporters! In  De Ultieme Overwinning leert topsportpsychologe Ellen Schouppe jou hoe het ontwikkelen van attitudes als leiderschap,