BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Streamz is het nieuwe streamingplatform van DPG Media en Telenet

Streamz Op maandag 14 september 2020 schiet Streamz echt uit de startblokken. Vanaf die dag kan iedereen op het nieuwe streamingplatform van Telenet en DPG Media terecht voor een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe Vlaamse series als klassiekers van eigen bodem, docu’s, een kidszone en de strafste internationale films en reeksen, goed voor meer dan 1000 titels bij de start. Dat werd eerder deze week bekendgemaakt door John Porter (CEO Telenet), Kris Vervaet (CEO DPG Media België) en Peter Vindevogel (CEO Streamz) tijdens een perslancering waar ook heel wat regisseurs en acteurs bij waren. CEO van VRT Frederik Delaplace bevestigde dat VRT ook premium titels in preview en cataloguscontent zal aanbieden aan Streamz. Streamz is vanaf 14 september voor iedereen beschikbaar via de Streamz-app en via Streamz.be. Voor €11,95 per maand kunnen abonnees op 4 schermen tegelijkertijd in HD kijken. Er is een gratis testperiode van 2 weken. Telenet-klanten kunnen Streamz ook bekijken via hun digitale televisie. Alle Telenet Play-klanten worden automatisch overgezet naar dit nieuwe aanbod. Meer dan 1000 titels bij de start en exclusieve toegang tot nieuwe lokale en internationale topreeksen en het beste van eigen bodem.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving