BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Strijkijzer vat vuur in rijwoning te Avelgem

Brandje in woonkamer te Avelgem snel geblust
Foto: NDZ
Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag liep bij de brandweerzone Fluvia omstreeks kwart voor één een oproep binnen voor een brand in een rijwoning langs de Zolderstraat. Een wasmand en strijkijzer die na een strijkbeurt op vrijdagavond wellicht is blijven aanstaan en vuur vatte, veroorzaakten er een kleine brand op de vloer in de woonkamer. De brandweer had de situatie snel onder controle en bracht de nog nasmeulende resten naar buiten om na te blussen. Na ventilatie bleef de woning bewoonbaar, ook de schade bleef beperkt. De alleenstaande bewoonster kwam er met de schrik vanaf, maar was wel danig onder de indruk van het gebeuren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te