BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Artistry Studio trekt naar Shanghai voor nieuwste collectie

Artistry

Na NYC, Parijs, Bangkok en Tokio maakt Artistry Studio plaats voor de magie van Shanghai. De grootste stad van China staat erom bekend zijn verleden en toekomst met elkaar te verweven tot een unieke en mystieke schoonheid. De nieuwe Artistry Studio ™ collectie  zit vol met verwijzingen naar de stad en zijn gebruiken, zoals de typische yin-yang en ‘East-meets-West’– mentaliteit. De lijn zit dan ook vol met gedurfde tinten, zijdezachte texturen en verleidelijke geuren voor een echte larger-than-life look.

De nieuwe Artistry Studio collectie  is helemaal geïnspireerd op de magie van de Chinese wereldstad Shanghai. Het is de vijfde stad die een eigen lijn krijgt, na NYC, Parijs, Bangkok en Tokio. De Shanghaireeks inspireert zich op de kleuren en geuren van de stad met majestueuze rode tinten en zijdezachte texturen en geuren. Bereid je voor om getransformeerd te worden met gewaagde oog- en blushpaletten, zijdezachte primers, verleidelijke rode lippenstiften, en fruitige en bloemige rollerballs en handcrèmes.”De Shanghai-editie is net zo boeiend als de stad zelf. We hebben producten gemaakt die samen met je look transformeren, zoals on-the-go verwisselbare compacts, 2-in-1 primers en gelaagde geuren. Op die manier kunnen fashionistas hun eigen Shanghai-look rocken“, aldus Imran Zaman, Chief Digital & Marketing Officer Amway Europa & Zuid Afrika.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving