BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Voor alle virtuele wereldreizigers: met deze live streams de wereld rond

Holidu


  Stel je voor dat je overal ter wereld naartoe zou kunnen reizen, waar zou je dan naartoe gaan? Holidu, de zoekmachine voor vakantiehuizen, heeft 8 live streams over de hele wereld bij elkaar gebracht, perfect tegen verveling, of voor de dagdromers onder ons en urenlang vermaak. Terwijl je thuis zit, voelt het reizen misschien als een verre herinnering of iets in de verre toekomst. Het is wel een heerlijk moment om alle fotoboeken er weer even bij te pakken. Mocht dit nou nog niet genoeg zijn heeft Holidu, de zoekmachine voor vakantiehuizen, 8 live streams over de hele wereld bij elkaar gebracht. Als je even weg wilt dromen of zin hebt in urenlang vermaak. Zak lekker onderuit terwijl we je meenemen op een reis langs de panda’s in China, surfers op Hawaï en de voetgangers op de levendige Shibuya Crossing in Tokio – zonder dat je een paspoort nodig hebt! Je mag hem er natuurlijk altijd even bij pakken voor het gevoel. Holidu heeft als missie om het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk gemakkelijk te maken. De zoekmachine voor vakantiehuizen stelt reizigers in staat om de ideale accommodatie voor de laagste prijs te boeken. Ook helpt het eigenaren van vakantiehuizen om met minder werk hun boekingen te vermenigvuldigen, door middel van de software en service oplossing onder de merknaam Bookiply. De broers Johannes en Michael Siebers hebben Holidu in 2014 opgericht. Het snelgroeiende bedrijf met start-up mentaliteit is gevestigd in München en heeft lokale kantoren in de meest aantrekkelijke reisbestemmingen van Europa. Voor meer informatie kijk op: www.holidu.nl en www.bookiply.nl.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving