BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

‘Nog meer kleine taartjes’ van Petit gâteau

Kleine taartjes Na de bestsellers Kleine taartjes en Kleine hartige taartjes komt nu de opvolger: Nog meer kleine taartjes. In dit boek deelt Petit gâteau-eigenaresse Meike Schaling dé geheimen voor het bakken van kleine taartjes oftewel tartelettes. Ontdek nog meer nieuwe, heerlijke variaties, waaronder bodems met citroen, amandel of pistache en proef originele toppings als chocomousse en fruitige gelei. Met als extra een kleine tour du monde én recepten voor vegan, glutenvrije en lactosevrije bodems. “Iedereen heeft zoveel plezier met het bakken van onze kleine taartjes, dat mij werd gevraagd of ik een vervolg kon schrijven op mijn eerste boek, Kleine taartjes. Nu staan er in het eerste boek al veel van mijn geheimen, maar het is toch gelukt om voor dit vervolg veel mooie nieuwe taartjes te verzinnen”, aldus Meike Schaling. Dit boek is voor alle bakkers, beginners en gevorderden, die maar geen genoeg kunnen krijgen van de enige, echte kleine taartjes. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Petit gâteau is de enige écht Franse patisserie in Amsterdam van Meike Schaling en Patrice Andrieu. Het stel ontmoette elkaar in Parijs, waar Meike haar patisseriediploma behaalde. Nog meer kleine taartjes is vanaf dinsdag 17 november verkrijgbaar in de (online) boekhandel. Het boek wordt uitgegeven bij Kosmos Uitgevers.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving