BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Spelplezier met Disney-helden dankzij Jumbo’s nieuwe bordspellen

Jumbo-Stratego Niets is zo leuk als gezellig bordspellen spelen wanneer het buiten grauw en grijs is. Jumbo maakt het dit jaar extra leuk met twee nieuwe varianten. Met je favoriete Disney-personages! In Stratego Junior Disney neem je het op tegen beruchte schurken. En stel je zelf een team samen met je favoriete helden. Met Party & Co Disney Princess ontdek je dan weer de magische wereld van jouw favoriete prinses. Spelplezier verzekerd! Stratego Junior Disney Stratego blijft echter ongetwijfeld een populaire klassieker. En daar voegt Jumbo nu Stratego Junior Disney aan toe. Speciaal voor de jonge Disney-fans! Laat jouw helden het opnemen tegen de meest iconische schurken. Je stelt zelf jouw geheim superteam samen en probeert de schatkist van de tegenpartij te veroveren. Met twee spelvariaties is alvast eindeloos spelplezier verzekerd! Leeftijd: vanaf 4 jaar Aantal spelers: 2 spelers Speelduur: 20 minuten Richtprijs: 19,99 euro   De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van dit gezelschapsspel aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen in welk land de hoofdzetel van de Koninklijke Jumbo is gelegen en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 december 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de gezelschapsspelen die we mogen wegschenken van Jumbo!  Succes alvast! Tip: www.jumbo.eu  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice