BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Jumbo’s gezelschapsspellen voor de hele familie

Jumbo! Nog op zoek naar een eindejaarscadeau om te geven of te krijgen? Ga voor een gezelschapsspel van Jumbo! Hiermee scoor je gegarandeerd want tijdens de coronacrisis hebben we spelletjes massaal herontdekt. En je maakt er een plezant feest met je bubbel van: win-win! Bovendien is er voor ieder wat wils. Kies je voor een echte party game, een strategisch bordspel of een escape game? Wat dacht je van samen een bank overvallen met La Casa de Papel Escame Game? Kan jij op tijd ontsnappen? Of ontmasker de overvallers en agenten met La Casa de Papel Het Spel. Bluffen maar! Op zoek naar fun en gezelligheid? Dan kies je voor Party & Co Original. Vraag, raad, beeld uit. En lach je te pletter. Pim Pam Pet Familie is dan weer een familiespel waar het op snelheid aankomt, met voordelen voor kids. Wat zie je op de boerderij met een ‘K’? Simpel maar o-zo-spannend! Of ga voor een klassieker als Stratego Original en verover de vlag van je mede duellist. Dit spel stak Jumbo bovendien in een nieuw jasje voor alle gamers: Stratego Assassin’s Creed. Met Overbooked waan je je dan weer op de luchthaven aan de balie. Jouw taak: zoveel mogelijk passagiers een plekje geven. Een spelletjesavond afsluiten? Dat kan met het snelle dobbelspel Bresk! Plezier verzekerd!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving