BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kamal Kharmach streamt online try-outs voor eindejaarsconference

Kamal

Groot en belangrijk nieuws over de eindejaarsconference van Kamal Kharmach. In de aanloop naar de opnames voor de tv-uitzending zal Kamal vanaf zondag 6 december zijn “Mag ik even? 2020” try-outen voor een online publiek. De try-outs worden op locatie opgenomen met meerdere camera’s en live gestreamd voor een beperkt aantal kijkers.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we ook weer mogen uitkijken naar de oudejaarsconference. Het mag duidelijk zijn dat alles een beetje anders zal verlopen dan we al dertig jaar gewoon zijn. Eigenlijk had Kamal Kharmach al in november verschillende try-outs op de planning staan om zijn tweede conference te testen. Dat ging helaas niet door.

De tweede coronagolf zorgt ervoor dat de try-outs virtueel moeten gebeuren. Voor die online try-outs worden kosten noch moeite gespaard. Kamal speelt de voorstelling alsof hij ze voor een live publiek zou spelen. Jan Linssen verzorgt net als voorgaande jaren het voorprogramma. De show wordt op locatie professioneel vastgelegd met meerdere camera’s en rechtstreeks gestreamd naar de huiskamer van het betalend publiek. Dat zal overigens niet via Zoom, Teams of een dergelijke videocall gebeuren. Kijkers zijn dus gewoon kijkers, geen deelnemers. Op die manier kan iedereen zonder gêne en in alle comfort genieten van de unieke try-outs.

Kamal Kharmach en LiveComedy.be hebben besloten op deze manier te werken om ondanks de pandemie toch een topshow te kunnen maken. Een jaar als 2020 verdient een eindejaarsconference. Iedereen kan een flinke dosis humor gebruiken. Later deze maand zal de conference opgenomen worden voor de tv-uitzending. Daarvoor zijn geen tickets te koop; binnenkort wordt bekendgemaakt hoe dat in zijn werk zal gaan.

De gestreamde try-outs virtueel bijwonen kan wel. Dat werkt heel eenvoudig. Via LiveComedy.be zijn tickets te koop. Eén ticket kost slechts 10 euro en staat je toe om met je hele bubbel te kijken. Per voorstelling zijn er slechts 150 tickets beschikbaar. De eerste try-out vindt plaats op zondag 6 december. Alle beschikbare data zijn te vinden op LiveComedy.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving