BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Machine vat vuur in Passendale

Machine vat vuur in Passendale
Foto: FVL
Woensdagnamiddag omstreeks 15u00 werd de Brandweer Westhoek opgeroepen voor een industrieband in de Westrozebekestraat in Passendale. “In een textielbedrijf had een nabehadelingsmachine vuur gevat en de volledige bedrijfsloods onder rook geplaatst. De brand was snel onder controle en bleef beperkt tot de machine. De bedrijfshal werd geventileerd. Brandweerzone Midwest kwam ter versterking met een overdrukventilator voor grotere ruimtes. Op het moment van de brand waren zo’n 15 personen aanwezig. Niemand raakte gewond.” Aldus Kristof Louagie, woordvoerder Brandweer Westhoek.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 december 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws