BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Online Kerstdates voor Singels dankzij Gullegemse relatie-experte

Kathleen Callewaert   Ondanks de sombere vooruitzichten die geboden worden voor zowel Kerst- als oudejaarsavond, wil relatie-experte Kathleen Callewaert uit Gullegem Singels toch wat perspectief bieden.  Daarom organiseert de relatie-experte speciaal voor singles een kerstevenement. “Na het nieuws dat er geen versoepelingen zouden komen voor de kerstperiode besloot ik onmiddellijk om een virtuele bijeenkomst te organiseren”, vertelt Kathleen, “Ik hoor elke dag hoe hard de eenzaamheid erin hakt. Met dit digitaal alternatief wil ik de singles tijdens de kerstperiode alsnog wat warmte en romantiek gunnen, gezien het momenteel voor singels extra donkere dagen zijn.  Terwijl koppels bijeenkomen en elkaar uitnodigen, blijven singles vaak alleen achter. Door de corona-maatregelen wordt deze periode nog moeilijker.  De beperkingen zullen immers ervoor zorgen dat singles nog meer uit de boot vallen”, aldus Relatie-experte Kathleen Callewaert.  Toen Kathleen het besluit van de veiligheidsraad hoorde enkele weken terug was ze echter erg teleurgesteld gezien ze de mening was toegedaan dat dit alles behalve een warme kerst betekende voor singels in deze donkere periode.   “Naast onze lichamelijke gezondheid moet er ook stilgestaan worden bij onze mentale gezondheid”, vult Kathleen nog aan, ”Veel singles voelen zich helaas echt eenzaam nu. Ze kunnen niet meer uitgaan, minder makkelijk afspreken en ze zien weinig mensen. Het is dan ook logisch dat ze meer en meer nood hebben aan een goed gesprek.”  Om daten toch mogelijk te maken in coronatijd organiseert Kathleen Callewaert een online dating-evenement om zo de donkere dagen waarin heel wat singels vertoeven wat op te fleuren.  Op deze manier wil ze singles als nog samenbrengen. Hiervoor zet ze een grootse online bijeenkomst op dat zal doorgaan op maandag 28 december vanaf 20.00 uur. Alle deelnemers worden tijdens het online evenement opgedeeld in groepjes in aparte online kamers. Zo kunnen ze privé met andere singles kennismaken.  “Het wordt geen systeem van typische speeddates, maar wel korte gesprekken om te connecteren met elkaar. Ik hoop hiermee de vele singles een hart onder de riem te steken.”, besluit relatie-experte Kathleen Callewaert  Tips voor een geslaagde e-date  Om de slaagkans van de dates nog een stuk te vergroten, geeft Kathleen op voorhand de nodige inspiratie en nuttige tools mee met de deelnemers. Zo zal iedereen tips krijgen hoe ze een gesprek moeten onderhouden of hoe ze zich moeten voorbereiden. Meer info via: https://soulmate4life.be/onlinekerstdates

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 december 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws