BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Jaar in mineur begonnen voor twee automobilisten die op elkaar inrijden te Lauwe

Foto NDZ
Foto NDZ
Op de eerste voormiddag van het nieuwe jaar is bij een aanrijding tussen twee voertuigen een lichtgewonde gevallen. Het ongeval gebeurde rond halftien vrijdagmorgen op het kruispunt van de Lauwbergstraat, de Spoorwegstraat en de Schonekeerstraat te Lauwe.  Een witte BMW die uit de Schonekeerstraat kwam en het kruispunt wou dwarsen om richting de Spoorwegstraat te rijden, merkte een aankomende wagen die richting Lauwe-centrum reed,  te laat op, waardoor een botsing onvermijdelijk werd. Een bestuurster ondervond na het ongeval pijn aan de rug en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor een check-up, de andere bestuurster kwam er met de schrik vanaf.  Beide voertuigen liepen zware schade op en moesten getakeld worden. Het kruispunt bleef tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden een tijdlang versperd, maar dat veroorzaakte weinig verkeershinder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 januari 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en