BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Schaapstal en berging branden uit op oudejaarsavond

Schaapstal en berging branden uit op oudejaarsavond
Foto: FVL
Donderdagavond omstreeks 22u00 merkten voorbijgangers langs de Meenseweg vlammen op nabij een woning in de Wulverstraat te Zillebeke, deelgemeente van Ieper. Bij aankomst van de brandweer bleek een houten schaapstal en een aanpalende berging in brand te staan. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet verhinderen dat de schaapstal en berging in vlammen opgingen. De eigenaars waren op het ogenblik van de brand niet thuis en kwamen zich enige tijd later van de toestand vergewissen. Op het dak lagen zonnepanelen en rond de stal was kerstverlichting aangebracht. Mogelijks ligt een kortsluiting aan de basis van de brand. De schapen stonden gelukkig niet in de stal en bleven ongedeerd. De brandweer haalde voor de veiligheid de nog resterende houten constructie naar beneden en verwijderde al het stro uit de stal om te kunnen nablussen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 januari 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws