BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Win de bluray ‘2012’ in 4K Ultra HD

2012 wedstrijd 2012… het einde van de wereld zoals voorspeld werd door de Maya cultuur. Nooit eerder was een datum in de geschiedenis zo belangrijk voor zoveel culturen, godsdiensten, wetenschappers, en regeringen. Wanneer Jackson Curtis en zijn twee kinderen een familietrip naar Yellowstone maken, ontdekken ze toevallig het geheim van de dreigende apocalyps. Hij stort zich in een wanhopige wedloop om zijn gezin en zichzelf te redden terwijl hij getuige is van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft. De ultieme actie-avonturenfilm van Roland Emmerich, regisseur van The Day After Tomorrow en Independence Day, vol grensverleggende special effects. Met John Cusack, Woody Harrelson en Danny Glover. De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van deze blu-ray aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen wie de filmmuziek componeerde van de film ‘2012’ en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 maart 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze blurays die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 februari 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice