BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning volledig vernield door brand in Brielen

Woning volledig vernield door brand
Foto: FVL
Donderdagmiddag omstreeks 11u30 werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een uitslaande woningbrand in de Veurnseweg te Brielen (Ieper) Kristof Louagie, woordvoerder Brandweer Westhoek: “Bij aankomst van de brandweer stond de volledige woning in lichterlaaie. Iedereen kon de woning tijdig verlaten. 1 persoon raakte verbrand en werd voor verzorging weggebracht onder mug begeleiding. Een tweede persoon werd met rookintoxicatie eveneens naar het Jan Ypermanziekenhuis afgevoerd.” De brand was na een halfuur volledig onder controle. De buurwoningen konden worden gevrijwaard en werden geventileerd omwille van de rook. De getroffen woning is volledig uitgebrand en onbewoonbaar. De Veurnseweg werd een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 februari 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws