BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Bewonder de schoonheid van de aarde met Earth Moods van National Geographic

Earth Moods Vanaf 16 april neemt de nieuwe Disney+ Original serie Earth Moods van National Geographic kijkers mee op een unieke muzikale en visuele ervaring rond de wereld: van blauwe gletsjers en dorre woestijnen tot weelderige regenwouden en bruisende megasteden. Alles is gemaakt om te ontsnappen aan de kakofonie van het dagelijkse leven en op te laden door de schoonheid van de beelden en de muziek. Met de soundtrack, geproduceerd door Neil Davidge (“Massive Attack”), biedt elke “mood” de toeschouwer de gelegenheid om te ontspannen en te resetten terwijl het geluid van muziek en de natuur over hen heen spoelt. Disney+ is de streamingplaats voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, evenals het nieuwe algemene entertainment- en contentmerk in geselecteerde internationale markten, Star. Als onderdeel van Disney’s Media and Entertainment Distribution-divisie, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast ongekende toegang tot Disney’s ongelooflijke bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ ook de plaats waar de laatste films uitgebracht door The Walt Disney Studios exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om meer te ontdekken over de service.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 maart 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving