BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen rijdt in café te Houthulst

Wagen rijdt in café te Houthulst
Foto: FVL
In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01u10 werd een buurtbewoner wakker van een luide knal en zag dat een personenauto ingereden was op het café Den Trimard gelegen op de Markt van Houthulst. Door de harde inpakt had de bestuurder het bewustzijn verloren. Brandweer, ambulance en MUG-team kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd na de eerste zorgen overgebracht naar het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper. De schade aan het café is aanzienlijk, de brandweer moest het zwaar beschadigde gebouw stutten. Het voertuig dat total loss is, werd getakeld. PZ Polder voert het onderzoek; er blijkt geen derde partij bij het ongeval betrokken. De bestuurder blijkt vanuit de Terreststraat over het kruispunt met de Kerkstraat rechtdoor te hebben gereden tot in het café. Daarbij werd een verkeersgeleider en de aanwezige verkeersborden over- en aangereden. De toestand van het slachtoffer blijkt deze morgen nog steeds levensbedreigend.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 maart 2021
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal