BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen tegen gevel woning gekatapulteerd na aanrijding door vrachtwagen

Wagen tegen gevel woning gekatapulteerd na aanrijding door vrachtwagen
Foto: FVL
Woensdagmorgen omstreeks 05u30 reed een vrachtwagen, geladen met brood, in de Wijnendalestraat richting Diksmuide. In het centrum van Beerst ging het plots mis. De bestuurder van de vrachtwagen moest naar eigen zeggen uitwijken voor een tegenligger die teveel van zijn rijvak afweek, en ramde een personenwagen van een dokter. Door de impact kwam de wagen van de dokter tegen zijn woning terecht. De eigenaar van de wagen en de woning lag nog te slapen aan de achterzijde van de woning en had niets van de aanrijding gemerkt. De schade aan de geparkeerde wagen is aanzienlijk; de woning vertoont enkel oppervlakkige schade. De vrachtwagen leek nog rijvaardig en liep voornamelijk schade op ter hoogte van de bumper en rechtervoorkant. De PZ Polder stelt een PV op en onderzoekt de omstandigheden van het ongeval. De personenauto werd getakeld en de brandweer ruimde het wegdek.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 maart 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen