BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Frances Lefebure lanceert nu ook een derde zomercollectie by ‘Bel & Bo’

Frances Frances Lefebure: actrice, presentatrice en grote glimlach. Met een liefde voor kleren die je dag kleuren, ontwierp ze met Bel&Bo al twee geslaagde capsulecollecties: frances by Bel&Bo. Elke collectie werd overweldigend onthaald en was in een mum van tijd uitverkocht. Frances’ inspiratie is onuitputtelijk. De nieuwe collectie is weer een tikkeltje anders én toch helemaal ‘Frances’. Maandag 3 mei lanceert Frances haar derde collectie frances by Bel&Bo. Verwacht je ook dit keer aan 16 items die je moeiteloos kan combineren. Romantisch, chic, speels, casual: de silhouetten flatteren élke vrouw. Want daar staat Frances voor. ‘We hebben een mooie lente en een nog mooiere zomer tegoed. Ik moet je niet vertellen dat het superleuk was om aan de slag te gaan voor mijn tweede zomercollectie. Laat ons beginnen uitkijken. De goesting naar terrasjes en samenzijn voelen als we de deuren van onze kleerkast opengooien. Die perfécte outfit hebben die deze nieuwe lente in de verf zet!’, aldus Frances. Ook nu weer is de boodschap: wees er snel bij! Maandag 3 mei, vanaf 9u30 is de limited edition collectie in alle Bel&Bo winkels verkrijgbaar en op de webshop www.bel-bo.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving