BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Gene Thomas lanceert lentefrisse gin-likeur “Génial by Gene”

Gene Thomas Het is uitkijken naar de zomer én daar hoort een verfrissend drankje bij. Dat dacht ook Gene Thomas. De populaire zanger lanceert ‘Génial by Gene Thomas’. Een premium Belgische gin-likeur, met een uitgesproken aroma van munt, aardbei en passievrucht. In het glas katapulteert deze frisse likeur op basis van gin je meteen richting een zomers terras. “Het is wat ik zelf graag lust en elke gast zou aanbieden. Lekker met wat ijs of in een longdrink met bijvoorbeeld ginger ale”, aldus de zanger. ‘Génial by Gene Thomas’ is online te koop via gintonicstore.be/Meyers-Genial-Gin-Likeur-by-Gene-Thomas-25-50cl of bij de betere drankenhandel en speciaalzaak.    Het kwik in de temperatuur klimt zachtjes naar boven, dagen worden weer wat langer en planten en bloemen groeien en bloeien. Om de lente te vieren, lanceert zanger Gene Thomas een eigen drankje. Even lekker als geniaal: ‘Génial by Gene’.   Florale likeur op basis van gin ‘Génial by Gene Thomas’ is een fonkelnieuwe Belgische gin-likeur en een exclusieve samenwerking tussen zanger Gene Thomas en Meyer’s Gin. Een florale, zachte likeur (24% ALC) op basis van gin met de verrassende combinatie van munt, aardbei en passievrucht. Het is Gene zélf die met de samenstelling, smaken en ideeën kwam. Meesterdistilleerder Tim Veyts (Meyer’s Gin) ging met die inspiratie en veel passie aan de slag, finetunde het recept en creëerde zo ‘Génial by Gene Thomas’.   Gene’s favoriet De fris-zoete fruittinten maken van Génial Gin Liqueur een erg toegankelijke likeur. Puur of met wat ijs komt Génial het best tot z’n recht als digestief , maar de gin-likeur schittert evengoed in de hoofdrol van een verfrissende cocktail of longdrink, in de mix met een tonic. Óf ga voor de favoriet van Gene: afgetopt met ginger ale, ijs en een takje munt.   Gene Thomas: “Iedereen die me wat kent, weet dat ik geen grote drinker ben. Ik ben een liefhebber wanneer het past, maar verre van een kenner of veelgebruiker. Daarom ben ik ook ontzettend blij en trots op het resultaat van Génial, mijn eigen gin likeur. Het is wat ik zelf graag lust en elke gast zou aanbieden. Met Génial haal je een zeer elegante drank voor iedereen en voor alle gelegenheden in huis. Laat vooral de term likeur je niet afschrikken. Het is dan wel een unicum qua gin in België, maar helemaal 2021, het jaar van opnieuw genieten, samen, op terras of thuis.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving