BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Intieme concerten in Owla Brugge met Gene Thomas, Stan Van Samang en The Starlings

Intieme concerten in Owla Brugge met Gene Thomas, Stan Van Samang en The Starlings

BRUGGE – Als ‘Owla Unplugged’ brengt eventlocatie Owla Brugge in 2024 intieme concerten van absolute topartiesten naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad.

Op donderdag 15 februari bijt muzikale duizendpoot Gene Thomas de spits af met zijn nieuwe, zeer persoonlijke theatertour ‘Kom wat dichterbij’. Hij neemt je op sleeptouw doorheen ruim twee decennia liedjes maken in verschillende talen. In deze voorstelling vertelt de singer-songwriter, presentator en muzikale duizendpoot, grappige anekdotes en oprechte verhalen over zijn helden en successen, maar ook over zijn tegenslagen. Gewapend met zijn piano en gitaar, brengt hij akoestische versies van zijn grootste hits, zoals ‘Voor haar’, ‘Kom wat dichterbij’, ‘Mij en m’n gitaar’ en ’Soleil Soleil’, maar ook van X-Session tot liedjes uit ‘Liefde voor muziek’ en alles ertussen. ‘Kom wat dichterbij’ is een interactieve show, waarbij een aantal mensen uit het publiek, ook de kans zullen krijgen om, samen met Gene, op het podium in de zetel te komen zitten. Deze geluksvogels zullen up close and personal kunnen genieten van een ballade zoals ze hem nooit gehoord hebben.

Op donderdag 14 maart is het de beurt aan Stan Van Samang om het publiek te betoveren met zijn waanzinnige stem en tijdloze hits tijdens ‘Stan Zingt’. Stan Van Samang is een begenadigd muzikant met een onmiskenbaar talent. Zijn stem betovert, zijn muziek raakt.  Met een indrukwekkende carrière en een reeks tijdloze hits, weet Stan Van Samang altijd het publiek te bekoren. Zijn passie voor muziek schijnt door in elk akkoord, en zijn songs blijven in je hoofd hangen.

The Starlings nemen je op donderdag 18 april mee op een emotionele, muzikale reis vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. Het duo neemt je mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en vooral veel liefde.

Tom Dice en Kato Callebaut spelen hun grootste hits ‘Gold’, ‘Get To You’, ‘Rollercoaster’ en ‘Little Submarine’, maar ook vroeger repertoire zoals ‘Me & My Guitar’ en ‘Flamingo’. Naast deze kleppers van songs vertellen ze een verhaal met nieuwe muziek waarin iedereen zich kan herkennen en waarin elke emotie geaccentueerd wordt met de juiste sound, sfeer en kleur. De kunst van The Starlings is dat ze vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties omzetten in positieve warme energie. Energie die het publiek zonder twijfel terug meeneemt naar huis, met een brede glimlach en een gevuld hart.

Info en tickets voor deze concerten via owlabrugge.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws