BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Koeriers van geluk van radiozender Joe fm laten wens van Kuurnse Gisèle in vervulling gaan

Joe FM - wzc Heilige familie Dinsdag 30 maart streken de koeriers van geluk van radiozender Joe fm neer in WZC Heilige familie te Kuurne.   De 86-jarige Gisèle Ghekiere had namelijk een droom en dat was optreden samen met Christoff.   Iets wat Gisèle zelf voor onmogelijk hielt, tot plotseling deze droom afgelopen dinsdag werkelijkheid werd dankzij Joen fm.  Om haar droom waar te maken werd de binnentuin van het WZC omgetoverd tot de place to be waar het optreden kon plaatsvinden, een moment waar Gisèle met volle teugen van genoot. Dat Christoff plotseling opdook in WZC Heilige familie heeft Gisèle echter te danken aan kleindochter Justine Dewaegenaere die zorgde voor deze grote verrassing.   Twee jaar terug slaagde Gisèle namelijk niet om door te stoten in de voorrondes van ‘The Voice Senior’.   Naast een optreden met Christoff had Joe FM nog meer in petto voor Gisèle gezien ze ook de stoel van ‘The Voice Senior’ meebrachten richting Kuurne en deze op de binnenkoer van het Woonzorgcentrum Heilige Familie in Kuurne deponeerden gedurende het optreden.   De nietsvermoedende Gisèle kreeg het goede nieuws echter pas dinsdagmiddag te horen, al was het pas toen ze de binnenkoer van het WZC betrad dat ze echt zag wie er in de stoel zat.   Na enkele malen het nummer ‘Sweet Caroline’ te hebben gerepeteerd in de namiddag, brak uiteindelijk het grote moment aan voor Gisèle en mocht ze samen met haar idool het nummer brengen in openlucht voor heel wat medebewoners van het woonzorgcentrum en luisteraars van Joe FM, gezien alles live op radio werd gebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving