BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Orde van de Ezel steekt Kuurnse horeca hart onder de riem met courage-doek en een leuke attentie

Foto NSK
Foto NSK
Reeds een tweetal weken pakt de Orde van de Ezel uit met een uitnodigende banner op het marktplein die de inwoners van Kuurne warm moet maken om vanaf 1 mei terug op café of restaurant te gaan.  Donderdagavond deed de Orde van de Ezel daar nog een extraatje boven op en nodigde alle zaakvoerders van de 30 horecazaken die het Kuurnse Ezelsbier verkopen uit op het marktplein om hen een leuke attentie cadeau te doen, dit allemaal corona-proof georganiseerd.  Via dit initiatief wilde de Orde van de Ezel alvast alle horecazaken een hart onder de riem steken, nu ze al maanden verplicht gesloten zijn omwille van de opgelegde coronamaatregelen.  Het was alvast een bijzonder zicht om alle uitbaters van onder meer de B&B’s, restaurants, cafés, feestzalen van over heel Kuurne verzameld te zien op het markplein.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online