BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Win de blu-ray van Elysium

Elysiumwedstrijd In het jaar 2154 zijn er nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation, en de rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde. Minister Delacourt (Jodie Foster) doet er alles aan om het luxe leventje op Elysium te beschermen, en de mensen op aarde proberen van alles om erheen te gaan. Max (Matt Damon) begint aan een levensgevaarlijke missie, die gelijkheid voor iedereen moet brengen De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van deze blu-ray aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen wie de producer is van de film Elysium en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 mei 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze blurays die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice