BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Roeselare herdenkt V-Day

Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws
Zondagmorgen vond te Roeselare een herdenkingsplechtigheid plaats rond V-day.  Om klokslag 11 uur werd  op de Grote Markt de Belgische vlag gehesen en was er het muzikaal eerbetoon Te Velde. Op de Oude Stedelijke Begraafplaats volgde er vervolgens een bloemenneerlegging door het stadsbestuur en VVVR.  De herdenkingsplechtigheid stond in het teken van de toekomst, de jeugd, ontmoetingen en gastvrijheid. Het is ook een teken van dankbaarheid voor degene die voor ons gestreden, geleden en hun leven hebben gegeven ook voor onze vrijheid. De boodschap van V-day bevat de 4 V’s van vrede, vertrouwen, verdraagzaamheid en vrijheid.
Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws