BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen rijdt door zachte berm, aarde en beplanting komen op fietspad terecht

Vrachtwagen rijdt door zachte berm, aarde en beplanting komen op fietspad terecht
Foto: FVL
In de Woumenstraat te Houthulst is een vrachtwagen dinsdagvoormiddag van zijn rijvak afgeweken en in de zachte berm met beplanting terechtgekomen. De bestuurder van de vrachtwagen heeft wellicht niet opgemerkt dat alle aarde en beplanting op het fietspad was terechtgekomen. Door de wegenwerken op de Iepersteenweg is er meer verkeer en ook meer vrachtwagens langs deze weg. Wellicht heeft de vrachtwagen iets te ver uitgeweken bij het kruisen van een andere vrachtwagen waardoor hij gedeeltelijk in de zachte berm terecht kwam. Brandweer Houthulst-Merkem kwam ter plaatse om het fietspad terug vrij te maken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal