BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Win de verzamel-cd Saved Along The Way of de cd Riddle of the sphinx van Absynthe Minded

Absynthe Absynthe Minded, het moniker waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt in 2021-2022 (de eerste demo’s dateren van 2001, de eerste demo met band werd in 2002 uitgebracht) het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang – een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit – grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock.  Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn erbovenop samengevat in zeven langspelers, waarvan laatste wapenfeit ‘Riddle Of The Sphinx’ in juni ’20 het levenslicht zag. Het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière in een ‘best of’ verzamelaar te gieten. ‘Saved Along The Way – the best of Absynthe Minded’ kun je vanaf 9 april ’21 op de kop tikken, in CD- & LP-vorm, en bevat alle klassiekers zoals ‘Envoi’‘My HeroicsPart One’ en ‘Papillon’.  Daarnaast bevat de CD ook de covers die Bert Ostyn uit de mouw schudde voor het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, een dubbelaar met maar liefst tweeëntwintig songs. En Absynthe Minded richt de blik ook op de toekomst met gloednieuwe single ‘Saved Along The Way’, de titeltrack van de compilatie. Een 20 ste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Bert Ostyn (zang/gitaar), Sergej Van Bouwel (bas), Toon Vlerick (gitaar), Isolde Lasoen (drums) en Laurens Dierickx (keys) die samen Absynthe Minded vormen en hun fans! De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met de verzamel-cd Saved Along The Way of de cd Riddle of the sphinx van Absynthe Minded.  Wie ons kan vertellen waar frontman Bert Ostyn opgroeide en zijn jeugd doorbracht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 augustus 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast! .

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden