BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Radiozender Joe trakteert iedereen op een gratis ritje op gezelligste reuzenrad van het land

Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws
Sinds zaterdag en dat nog tot en met zondag 15 augustus trakteert Joe iedereen op een gratis – coronaproof – ritje in het muzikaalste en gezelligste reuzenrad van het land: het Joe Muziekrad. Met aan de ene kant een adembenemend zeezicht en aan de andere kant een ongezien uitzicht op het binnenland slaat de radiozender drie weken lang zijn tenten op aan de Koning Ridderdijk van Westende. Elk weekend maken de Joe-dj’s er van 11.00 tot 22.00 live radio. Zaterdag openden Joe-dj’s Jan Bosman en Heidi Van Tielen samen met Belle Perez en burgemeester Jean-Marie Dedecker officieel het Joe Muziekrad.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juli 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws