BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen van 19-jarige vrouw raakt van de weg en belandt op dak in gracht

Foto FVL
Foto FVL
Zaterdagmorgen omstreeks 6.40 uur is een 19-jarige vrouw uit Zarren gewond geraakt bij een verkeersongeval.  Toen de jonge vrouw, die op weg naar het werk was, met haar Opel Corsa de Lindestraat in Zarren volgde liep het grondig mis.  Om een nog onduidelijke reden week de vrouw plotseling van de weg af en belandde daardoor met haar voertuig in de zachte berm die naast de rijweg was gelegen.
Foto FVL
Foto FVL
Nadat de wagen eerst over de kop ging kwam het voertuig uiteindelijk op zijn dak terecht om zo dwars over de smalle gracht tot stilstand te komen. De brandweer kwam ter plaatse om de geknelde vrouw uit haar hachelijke positie te bevrijden.  Daarvoor diende eerst de deur aan de bestuurderszijde losgeknipt te worden. Na ongeveer 45 minuten kon de vrouw uiteindelijk bevrijd worden en werd ze onder begeleiding van de MUG overgebracht naar het AZ Delta ziekenhuis te Roeselare. De vrouw was wel de hele tijd bij bewustzijn.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 juli 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen