BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Dierenreddingsteam brandweer Westhoek redt paard uit gracht

Foto NSK
Foto FVL
Zaterdagvoormiddag rukte het dierenreddingsteam van de brandweerzone Westhoek uit voor een paard die in de gracht was gesukkeld in Houthulst.  De toegesnelde brandweer en het dierenreddingsteam sloegen de handen in elkaar om het arme dier te bevrijden uit zijn hachelijke positie.  Het duurde even voor ze daarin slaagden, maar uiteindelijk kon het dier op het droge worden gehaald.  De brandweerzone Westhoek is de enige zone in West-Vlaanderen met een dierenreddingsteam. Het gebeurt dan ook dat ze soms koeien, varkens of paarden uit een gracht of een stal moeten redden.
Foto NSK
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal