BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Liefde voor muziek LIVE met geslaagde eerste editie in Lotto Arena

Foto Dorien Goetschalckx
Foto Dorien Goetschalckx
Zaterdagavond vond de eerste editie plaats van Liefde voor muziek LIVE in de Lotto Arena. Zondagmiddag 26 september wordt alles nog eens over gedaan. De concerten zijn een logisch verlengstuk van het populaire televisieprogramma op VTM. Na het eerste geslaagde concert zaterdag is het uitkijken naar een nieuw televisieseizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ was in het voorjaar reeds aan haar zevende seizoen toe. De succesformule is tegelijk eenvoudig en verrassend. Breng een groep artiesten met een uiteenlopende muzikale achtergrond samen, laat hen elkaars nummers interpreteren en je krijgt een geweldige muzikale ervaring. Dezelfde emoties en beleving was tevens ook zaterdagavond voelbaar n de Lotto Arena.
Foto Dorien Goetschalckx
Foto Dorien Goetschalckx
Willy Sommers, Tourist LeMC, Ronny Mosuse, Geike Arnaert, Emma Bale, Cleymans & Van Geel en Bert Ostyn schitterden uiteraard met hun eigen nummers, die ze niet noodzakelijk altijd zelf brachten. Prachtige duetten werden afgewisseld met ingetogen momenten. Maar er was ook ruimte voor feest! Het was duidelijk dat de groep artiesten er zin in hadden en er banden voor het leven gesmeed waren.  Het nummer ‘Als een Leeuw in een Kooi’ van Willy sommers maar ditmaal gebracht door Cleymans & Van Geel bracht meteen een spontaan feestje teweeg bij de aanwezigen in de Lotto Arena.  Emma Bale zorgde dan weer voor enkele kippenvelmomenten en de keizer van het Vlaamse lied Willy Sommers had meteen de volledige Lotto Arena in zijn macht.   Hij bracht er onder meer ‘Zoute lande’ en ‘met de trein naar Oostende’ in een eigen versie en zong tevens ook een emotionele duet met zijn dochter Annemie waarbij hij een nummer van Emma Bale bracht die in de versie van Willy Sommers en zijn dochter Annemie de titel ‘Nog zoveel mooier’ draagt.  Ook Tourist LeMC kreeg in een mum van tijd de volledige zaal in zijn macht en deed naar het einde van de show toe zelfs een trio optreden met Cleymans & Van Geel.  Bert Ostyn van Absynthe Minded bracht tijdens de live show onder meer een eigen versie van ‘zeven anjers, zeven rozen’ en ook Geike Arnaert en Ronny Mosuse wisten de aanwezigen stevig in te palmen.
Foto Dorien Goetschalckx
Foto Dorien Goetschalckx

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 september 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws