BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win het album ‘Sillygomania’ van Loïc Nottet

Loïc Nottet Loïc Nottet lanceerde met de single ‘Heartbreaker’ de voorloper van het album ‘Sillygomania’. Heartbreaker heeft alles van een 80’s geïnspireerde dancefloor killer met de sterke vocalen van Loïc in een vintage productie. Loïc’s tweede album ‘Sillygomania’ is de opvolger van ‘Selfocracy’ dat platinum haalde in België. Het album bevat verder ook de hits “Doctor”, “On Fire”, “29”, “Mr / Mme” en “Twym”. De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met deze nieuwe CD van Loïc Nottet.    Wie ons kan vertellen met welk nummer Loïc Nottet naar het Eurovisiesongfestival trok in 2015 en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 oktober 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 september 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice