BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win de CD ‘What’s inside: Songs from Waitresss’ van Sara Bareilles

Sara Bareilles Sara Bareilles is een bekende naam in Amerika en ken je vast nog van haar grote hit Love Song. De Emmy-genomineerde zangeres heeft echter veel meer in huis. Op What’s inside: Songs from Waitresss zingt Sara Bareilles liedjes die ze schreef voor de Broadway musical Waitress. Meteen haar vijfde studioalbum. Waitress is een musical over een zwangere serveerster in het zuiden van Amerika die in een ongelukkig huwelijk zit, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007. De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met deze nieuwe CD van Sara Bareilles.  Wie ons kan vertellen in welk jaar Sara Bareilles haar debuutalbum “Careful Confessions” uitbracht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 oktober 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 september 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice