BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Gezinsbond Kuurne is één eeuw jong

Foto NSK
Foto NSK
De Kuurnse gezinsbond is dit jaar een eeuw oud.  Naar aanleiding van deze 100 ste verjaardag werden de leden van Gezinsbond Kuurne zondag 10 oktober ontvangen op het gemeentehuis.  Eerder organiseerde de Gezinsbond Kuurne ook al een overzichtstentoonstelling in de tentoonstellingsruimte van het Oud Gemeentehuis waarbij hun honderd jarig bestaan aan de hand van foto’s werd geïllustreerd.  Uiteraard konden op deze tentoonstelling de foto’s van Gustave Debaveye en ondervoorzitters Gustaaf Braekeveld en Karel Bossuyt, die in 1921 ‘De bond der talrijke huisgezinnen’ stichtten in Kuurne niet ontbreken.  Als afsluiter van dit jubileumjaar organiseert de Gezinsbond Kuurne op zondag 17 oktober nog een heuse familienamiddag in de St-Pieterszaal.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op