BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Ook woonzorgcentrum Heilige familie viert zijn eigen Ezelsfeesten

Foto NSK
Foto NSK
Ook de bewoners van woonzorgcentrum Heilige Familie uit Kuurne kunnen volop genieten van de Ezelsfeesten.  Op vrijdagnamiddag werd het startschot gegeven van een geanimeerd weekend. De vriendenkring van woonzorgcentrum Heilige Familie trakteerde alle bewoners onder meer op ezelspralines en zorgde voor een muzikaal intermetzo, waarbij alle bewoners luidkeels konden meezingen.  Op maandagnamiddag staat, terwijl Bart Kaëll in de grote feesttent een concert verzorgt voor de oudere bewoners van Kuurne, een optreden van de Melandos op het programma aangeboden door het gemeentelijk feestcomité die het feestweekend in woonzorgcentrum Heilige Familie afsluiten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving