BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win de CD ‘Rattle that Lock’ van Pink Floyd-gitarist en -zanger David Gilmour

Rattle that Lock Rattle that Lock is het vierde studioalbum van Pink Floyd-gitarist en -zanger David Gilmour. in België stond het 43 weken genoteerd en stond daarin 2 weken op nummer 1 in de Ultratop 200 Albums (Vlaanderen). Het titelnummer “Rattle That Lock” is geïnspireerd op een jingle. Gilmour hoorde en nam de jingle op zijn iPhone in het station van Aix-en-Provence terwijl hij op reis was om vrienden te bezoeken. De teksten voor het nummer zijn geschreven door de vrouw van Gilmour Polly Samson en zijn gebaseerd op de thema’s van het boek van John Milton’s ‘Paradise Lost’. Davids zoon Gabriel speelt piano op het nummer “In Any Tongue”. De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van de CD ‘Rattle that Lock’ wegschenken aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen bij welke band Gilmour zijn muzikale carrière startte en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 17 november 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice