BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win de feestelijke 5CD box met 80 tracks ‘Het Allerbeste Uit 10 Jaar MENT’

Ment 10 jaar MENT viert dit najaar zijn 10de verjaardag. De populaire muziekzender heeft zo een stukje Vlaamse muziekgeschiedenis meegeschreven. Alle grote namen van toen en nu hebben hun plaatsje gekregen op ‘Het Allerbeste Uit 10 Jaar MENT, een feestelijke 5CD box met 80 tracks.  Gevestigde waarden zoals Will Tura, Willy Sommers, Dana Winner en Laura Lynn mochten zeker niet ontbreken, maar ook de helden van nu als Metejoor, Pommelien Thijs en Camille kregen hun plaats op deze verzamelaar. Voor het eerst is ook dé hitmaker van het moment, de Nederlander Mart Hoogkamer met ‘Ik Ga Zwemmen’ op een compilatie te vinden. Opener is het themalied van 10 jaar MENT, het nummer ’10 Jaar Later’ van Vrienden Voor Altijd, een samenwerking van MENT-presentatoren Amaryllis Temmerman, Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot, Celien, Micha Marah en Filip D’Haese. In het herfstvakantie zendt MENT de top 1000 uit van de populairste nummers uit de voorbije 10 jaar. De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met deze feestelijke 5CD box waarop 80 tracks terug te vinden zijn.  Wie ons de precieze datum kan vertellen wanneer de eerste uitzending van MENT TV te zien was en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 december 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD boxen die we mogen wegschenken!  Succes alvast!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online