BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win het debuutalbum ‘A Moment of Madness’

A Moment of Madness ‘A Moment of Madness’ is het debuutalbum van de Britse singer-songwriter Izzy Bizu. Bizu werd geselecteerd door BBC Introducing om op te treden op Glastonbury Festival en daarna tekende ze bij Epic Records.  Bizu werd geboren als dochter van een Ethiopische moeder en een Britse vader. In 2013 zong ze in het voorprogramma van Sam Smith en Jamie Cullum. Je kent haar vast van de singles “Adam & Eve” en “Diamond” die vaak gedraaid werden op de radio. Izzy Bizu was ook te zien in Later… with Jools Holland. Ze speelde in het voorprogramma van Rudimental en Foxes op hun Britse headline-tours. Bizu werd ook genomineerd voor een Brit Critics’ Choice Award en won de BBC Music Introducing Award. De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met dit debuutalbum van Izzy Bizu .  Wie ons kan vertellen wat de echte naam is van singer-songwriter Izzy Bizu en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 24 november 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice