BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Ring Kortrijk pakt uit met originele herbruikbare geschenkverpakking

Foto NSK
Foto NSK
Nu massaal de pakjes worden aangekocht voor de eindejaarsperiode is ook Ring Kortrijk van start gegaan met een unieke actie.   Op de Furoshiki inpakstand die terug te vinden is ter hoogte van het centrale plein kunnen klanten aangekochte geschenken sinds vandaag laten inpakken tot een Furoshiki.   “Een cadeau krijgen is leuk, maar meestal krijgt het inpakpapier vaak jammer genoeg maar één eindbestemming: de vuilnisbak”, vertelt Charlotte Tahon, Marketing Coördinator Ring Kortrijk, “Dit jaar pakt Ring Kortrijk echter uit met een originele duurzame verpakking waarin cadeautjes kunnen worden ingepakt.  Aan onze Furoshiki inpakstand staan twee hostesses klaar om geschenken van onze klanten te voorzien van een luxueus jasje en zo deze om te vormen tot een origineel geschenk.  Voor het ontwerp van onze limited edition Kerst verpakking klopten we aan bij de Belgische designer Oli B – bekend van zijn felle vormen en kleuren (muurschildering in Wevelgem).  Het kleurrijke laken kan achteraf een tweede leven gegeven worden als fashion item (sjaal, hoofdband, ceintuur, pochet, …) of hergebruikt worden om een nieuw cadeautje in te verpakken.”  Wie zijn geschenken laat inpakken aan de Furoshiki inpakstand betaalt vier euro die integraal wordt geschonken aan het goede doel.  Doneren kan heel makkelijk door een QR-code te scannen op de inpakstand met je Payconiq by Bancontact-app.   “Furoshiki is een Japanse inpakwijze op basis van herbruikbare stof”, gaat Charlotte Tahon verder, “Het is de eerste maal dat we deze methode toepassen in Ring Kortrijk om pakjes in te pakken.  Ondanks het vandaag de eerste dag was, vonden al heel wat bezoekers de weg naar onze inpakstand.”  Wie zijn geschenken met deze originele inpakmethode wil laten pimpen kan nog op 18, 19, 22, 23 en 24 december tussen 13 en 18 uur terecht in Ring Kortrijk.  Meer info over de goede doelen die deze actie steunt is terug te vinden op www.scanforchange.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws