BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

35 mini – ondernemingen brengen hun koopwaar aan de man tijdens verkoopdag in Ring Kortrijk

KORTRIJK – Afgelopen zaterdag presenteerden 35 mini – ondernemingen uit West-Vlaanderen hun assortiment in Ring Kortrijk. Er werden diverse producten verkocht, variërend van olijfolie, kaarsen, speciale kruidenmengelingen voor in gerechten, veganistische producten, chocolade en bakpoeder voor het maken van cakes tot betonnen decoraties en een stijlvolle jas met grijze reflecterende stof. Elke aanwezige student had alvast zijn verkoopvaardigheden paraat om de bezoekers te overtuigen van de kwaliteit van hun producten.

Enkele deelnemende scholen waren onder meer Ter Groene Poorte (Brugge), De Frères Brugge, Sint-Paulusschool campus Hemelvaart, GO atheneum Avelgem, Guldensporencollege Kaai, Prizma Campus College, Regina Pacis Tielt, RHIZO Lifestyle- en Sportschool, Campus Sint-Jan Berchmans Avelgem, Sint-Jozef Humaniora, Sint-Jozefscollege Wervik en Spes Nostra Kuurne.

Reflecterende Jas

De mini – onderneming LumiMoon van het Spes Nostra Kuurne sloeg zelfs de handen in elkaar met de Antwerpse ontwerpster Sara Kovic, die bekend staat om haar werk op het gebied van duurzaamheid in de modewereld, om hun product te ontwikkelen. “Deze bijzondere jas biedt verbeterde zichtbaarheid in het donker dankzij de grijze reflecterende stof en is tegelijkertijd een stijlvol kledingstuk geschikt voor elke gelegenheid,” aldus de ondernemers in spe van LumiMoon. “Wij laten ons leiden door onze passie voor verkeersveiligheid, innovatie en stijl en willen deze passie graag delen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vrijwillig samen te werken en een oplossing te bedenken voor het noodzakelijke, maar vaak enkel functionele fluohesje.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving