BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Recordopkomst voor de 10e editie van de Vlajo talentenstage ​

Recordopkomst voor de 10e editie van de Vlajo talentenstage

KUURNE/RED. – Ook op 6 juni nog, gaan leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar, bij Albert Heijn aan de slag. Ze draaien dan een halve dag mee als ‘échte medewerkers’. Iets dat ze gisteren ook al deden. Die ervaring past binnen een traject om hun talenten te ontdekken – en om zo een juistere studiekeuze te maken naar het middelbaar toe.

Dit jaar is een feesteditie: het is de tiende keer dat dit onderwijsproject van Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) doorgaat bij Albert. In totaal deden de voorbije 10 jaar, al 10.000 leerlingen mee. Dit jaar is een recordjaar met 3000 deelnemers. ‘Het is elk jaar opnieuw een topdag’, klinkt het bij Albert Heijn. Ook de sociale media van Albert Heijn worden door de leerlingen mee overgenomen.

Lees eveneens:

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving